Kablo hırsızının feci sonu! Çalmak için direğe çıktı! Bir daha inemedi

Kablo hırsızının feci sonu! Çalmak için direğe çıktı! Bir daha inemedi
Afyonkarahisar'da hırsızlıktan 20'ye yakın suç kaydı bulunan şahıs, gece kablo çalmak için tırmandığı elektrik direğinde akıma kapılarak yaşamını yitirdi. Şahsın cesedini polis ile elektrik dağıtım şirketi ekipleri direğe çıkarak indirdi.

Afyonkarahisar'da yaşanan feci olayda ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri mahalleye gittiklerinde elektrik direğinin üst kısmında bir şahsı baş aşağı, sol ayağı direkte bulanan kablolara dolanmış vaziyette buldu. Direkte bulunan kabloların demir muhafaza sacının açıldığı ve elektrik direğinin topraklama kablosunun kesildiği tespit edildi.

DİREKTE CAN VERDİ

Ardından polisin haber vermesi ile olay yerine gelen elektrik dağıtım şirketi görevlilerinin yardımıyla direğin üstünde hayatını kaybeden şahıs aşağı indirildi. Şahıs, kimliğinin belirlenmesi ve otopsi yapılmak ceset Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

KABLOLARI ÇALMAK İÇİN DİREĞE ÇIKMIŞ

Burada yapılan incelemede şahsın isminin S.K., olduğunu ve elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdiği belirlendi. Şahsın kabloları çalmak için direğin üstüne çıktığı ve bu yüzden öldüğü öğrenildi.

20'YE YAKIN SUÇ KAYDI VAR

Yapılan incelemelerin ardından şahsın cenazesi aile üyelerine teslim edilirken, şüphelinin hırsızlıktan dolayı 20'ye yakın suç kaydının olduğu belirtildi.