İBB: DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLECEK 118'İNCİ TIR'A YARDIMLAR YÜKLENDİ

İBB: DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLECEK 118'İNCİ TIR'A YARDIMLAR YÜKLENDİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından başlattığı, İBB Sosyal Hizmetler ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlıkları ile Afet Koordinasyon Merkezi koordinasyonundaki kampanya çerçevesinde toplanan yardım malzemeleri, afe...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından başlattığı, İBB Sosyal Hizmetler ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlıkları ile Afet Koordinasyon Merkezi koordinasyonundaki kampanya çerçevesinde toplanan yardım malzemeleri, afet bölgesine gönderilecek 118'inci TIR'a yüklendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD) depremin en çok etkilediği şehirlerden olan Hatay'dan sorumlu kıldığı İBB, başlattığı kampanya çerçevesindeki yardımları Yenikapı'da bulunan Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri Merkezi ve Kartal-Esentepe Mahallesi’nde bulunan İBB Lojistik Destek Merkezi’nde topluyor. TIR’larla deprem bölgesine gönderilecek yardım malzemelerinin bulunduğu bu iki merkez 24 saat boyunca açık.

İBB Sosyal Hizmetler ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlıkları ile Afet Koordinasyon Merkezi koordinasyonundaki kampanya çerçevesinde toplanan battaniye, ısıtıcı, el feneri, pil, kışlık giyim ve hijyenik ürünler gibi yardım malzemelerinin bulunduğu yardım kolilerinin 118'inci TIR'a yüklendiği bildirildi. TIR, Hatay’a gitmek üzere bugün yola çıkacak.