TÜRK HAVA KUVVETLERİ 3. ANA JET ARAMA KURTARMA EKİBİ HATAY BELEN’DE 5 KİŞİLİK BİR AİLEYİ SAĞ OLARAK KURTARDI

TÜRK HAVA KUVVETLERİ 3. ANA JET ARAMA KURTARMA EKİBİ HATAY BELEN’DE 5 KİŞİLİK BİR AİLEYİ SAĞ OLARAK KURTARDI
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), “Hatay’ın Belen ilçesinden sevindiren bir haber... 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığımıza bağlı Arama Kurtarma İhtisaslı Personelimiz (AKİP) bir binanın enkazında sıkışan 3’ü çocuk olmak üzere 5 kişilik aileyi sağ olarak kurtardı” açıklamasını yaptı....

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), “Hatay’ın Belen ilçesinden sevindiren bir haber... 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığımıza bağlı Arama Kurtarma İhtisaslı Personelimiz (AKİP) bir binanın enkazında sıkışan 3’ü çocuk olmak üzere 5 kişilik aileyi sağ olarak kurtardı” açıklamasını yaptı.

MSB, Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı bir arama kurtarma ekibinin Hatay Belen’de 5 kişilik bir aileyi enkazın altından sağ olarak kurtardığını açıkladı. Bakanlık’ın sosyal medya hesabından kurtarma görüntüleri şu açıklamayla paylaşıldı:

“Hatay’ın Belen ilçesinden sevindiren bir haber... 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığımıza bağlı Arama Kurtarma İhtisaslı Personelimiz (AKİP) bir binanın enkazında sıkışan 3’ü çocuk olmak üzere 5 kişilik aileyi sağ olarak kurtardı.”