AB TÜRKİYE DELEGASYONU BAŞKANI VE AB BÜYÜKELÇİLERİ: "AB VE ÜYE DEVLETLER, TÜRKİYE’YE VE HALKINA DAHA FAZLA DESTEK VE YARDIM SAĞLAMAYA DEVAM EDECEK"

AB TÜRKİYE DELEGASYONU BAŞKANI VE AB BÜYÜKELÇİLERİ: "AB VE ÜYE DEVLETLER, TÜRKİYE’YE VE HALKINA DAHA FAZLA DESTEK VE YARDIM SAĞLAMAYA DEVAM EDECEK"
Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut ve AB büyükelçileri, bugün bir dayanışma mesajı yayınladı. Mesajda, “Türkiye halkına ve yıkıcı depremlerde hayatını kaybedenlerin ailelerine en içten taziyelerimizi sunar, yaralılara acil şifalar dileriz. Türkiye ile tam bir daya...

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut ve AB büyükelçileri, bugün bir dayanışma mesajı yayınladı. Mesajda, “Türkiye halkına ve yıkıcı depremlerde hayatını kaybedenlerin ailelerine en içten taziyelerimizi sunar, yaralılara acil şifalar dileriz. Türkiye ile tam bir dayanışma içinde olan AB ve Birlik üyesi devletler, Türkiye’ye ve halkına daha fazla destek ve yardım sağlamaya devam edecektir” denildi.

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut ve AB ülkelerinin Ankara büyükelçileri, 10 ilde büyük yıkıma ve can kaybına yol açan 6 Şubat depremlerinin ardından bugün bir dayanışma mesajı yayınladı. AB Türkiye Delegasyonu’nun sosyal medya hesabından paylaşılan mesaj şöyle:

“Türkiye halkına ve yıkıcı depremlerde hayatını kaybedenlerin ailelerine en içten taziyelerimizi sunar, yaralılara acil şifalar dileriz. Türkiye ile tam bir dayanışma içinde olan AB ve Birlik üyesi devletler, Türkiye’ye ve halkına daha fazla destek ve yardım sağlamaya devam edecektir. Geçmiş olsun Türkiye.”