Depremzedelere yardım için tüm araçlarını seferber etti

Depremzedelere yardım için tüm araçlarını seferber etti
6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’ın Pazarcık (7,7) ve Elbistan (7,6) ilçelerinde meydana gelen depremlerin ardından afet bölgesine gönderilen yardım malzemelerini ücretsiz bir şekilde taşıyan Yaser Nakliyat firması sahipleri İrem ve Şahin Saday, 15’ten fazla araç filosuyla depremzedelerin yardımına koştu.

Türkiye, son yüzyılın en büyük felaketini yaşadı. Depremde 40 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybederken on binlerce vatandaşımız da yaralandı.

Depremin olduğu ilk andan itibaren yurdun her yerinden afet bölgesine yardım malzemeleri gönderildi ve gönderilmeye devam ediyor.



Yaklaşık 15 araçlık filosuyla taşımacılık işi yapan Yaser Nakliyat firması sahibi İrem ve Şahin Saday çifti de 6 Şubat’tan itibaren ticari tüm faaliyetlerini durdurarak araçlarının tamamını depremzedeler için tahsis etti.

İstanbul’dan gönderilen yardım malzemelerinin taşınmasına ücretsiz bir şekilde yardımcı olan Saday, “Allah bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın. Haberi alır almaz tüm ekip arkadaşlarıma yaptıkları işleri bırakarak yardım faaliyetlerine katılmasını rica ettim. İstanbul’un birçok bölgesindeki hayırseverlerin depremzedeler için tahsis ettiği yardımları araçlarımıza bizzat yükleyerek depremin yaşandığı bölgeye giden tırlara naklini gerçekleştirdik. Şu an hâlâ bölgeye gidecek malzemeleri alarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya çalışıyoruz.” dedi.