ALİ BABACAN’DAN İMAMOĞLU’NA YÖNELİK PROVOKASYONA TEPKİ: “BU SEÇİMİ BARIŞ, HUZUR VE KARDEŞLİK İSTEYENLER KAZANACAK”

ALİ BABACAN’DAN İMAMOĞLU’NA YÖNELİK PROVOKASYONA TEPKİ: “BU SEÇİMİ BARIŞ, HUZUR VE KARDEŞLİK İSTEYENLER KAZANACAK”
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, “Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve Erzurum halkına yapılan taşlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu provokasyonu yapanlar ve onlara göz yumanlar hakkında savcılık derhal işlem başlatmalıdır. Bu seçimi barış, huzur ve kardeşlik isteyenler kazanacak...

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, “Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve Erzurum halkına yapılan taşlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu provokasyonu yapanlar ve onlara göz yumanlar hakkında savcılık derhal işlem başlatmalıdır. Bu seçimi barış, huzur ve kardeşlik isteyenler kazanacak” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bugün Erzurum mitinginde Ekrem İmamoğlu’na yönelik provokasyona Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Babacan’ın paylaşımı şöyle:

“Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve Erzurum halkına yapılan taşlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu provokasyonu yapanlar ve onlara göz yumanlar hakkında savcılık derhal işlem başlatmalıdır. Bu seçimi barış, huzur ve kardeşlik isteyenler kazanacak.”