SANKON’DAN TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’A DESTEK AÇIKLAMASI: “ÜLKEMİZİN TİCARETİNİ GELİŞTİRECEĞİNE OLAN İNANCIMIZ TAMDIR”

SANKON’DAN TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’A DESTEK AÇIKLAMASI: “ÜLKEMİZİN TİCARETİNİ GELİŞTİRECEĞİNE OLAN İNANCIMIZ TAMDIR”
Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkan Yardımcısı Âdem Karaveli, Ticaret Bakanlığı’na atanan Ömer Bolat ile ilgili; “Sayın Bakanımız Ömer Bolat’ın Ticaret Bakanı olarak atanmasını iş dünyası olarak büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Sayın Bakanımızın ülkemizin ticaretini geliştirec...

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkan Yardımcısı Âdem Karaveli, Ticaret Bakanlığı’na atanan Ömer Bolat ile ilgili; “Sayın Bakanımız Ömer Bolat’ın Ticaret Bakanı olarak atanmasını iş dünyası olarak büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Sayın Bakanımızın ülkemizin ticaretini geliştireceğine olan inancımız tamdır” açıklamasını yaptı.

Türkiye’nin 81 ilinde ve Birleşmiş Milletlere üye 193 dünya devletinde temsilcilikleri bulunan, Türkiye ve dünya genelinde 25 binden fazla üye şirkete sahip, Türkiye’nin en büyük uluslararası ekonomik sivil toplum kuruluşlarından birisi olan SANKON, Ticaret Bakanlığı'na atanan Ömer Bolat’a destek verdi.

SANKON Genel Başkan Yardımcısı, iş adamı Âdem Karaveli, SANKON Yönetim Kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmeleri yaptı:

“Sayın Bakanımız Ömer Bolat’ın Ticaret Bakanı olarak atanmasını iş dünyası olarak büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Sayın Bakanımızın ülkemizin ticaretini geliştireceğine olan inancımız tamdır. Sayın Bakanımız Ömer Bolat’ın tecrübesine ve bilgi birikimine güveniyoruz. Sayın Bakanımız ve ekibine; ülkemizde 81 ilde örgütlü ekonomik ve ticari çalışmalar yapan SANKON kuruluşuna üye sivil toplum kuruluşlarımızla, 193 dünya devletinde bulunan temsilciliklerimizle, ülke ticaretinin gelişmesi ve ülkemizin kalkınması adına her konuda iş birliği yapmaya hazır olduğumuzu bildiriyoruz" dedi.