İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA, DANİMARKA GÖÇ VE ENTEGRASYON BAKANI KAARE DYBVRAD BEK İLE GÖRÜŞTÜ

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA, DANİMARKA GÖÇ VE ENTEGRASYON BAKANI KAARE DYBVRAD BEK İLE GÖRÜŞTÜ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Danimarka Göç ve Entegrasyon Bakanı Kaare Dybvad Bek ile görüştü. Yerlikaya, "Sayın Bek’le başta düzensiz göçle mücadele olmak üzere Bakanlıklarımız arasında tecrübe paylaşımı yaptık. Amacımız Ülkemizi düzensiz göç konusunda 'hedef ve transit ülke olmaktan' hızla uzaklaştırmak. Bu kapsamda komşularımızla ve diğer yabancı ülkelerle iş birliğimizi sürdürüyoruz" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Danimarka Göç ve Entegrasyon Bakanı Kaare Dybvad Bek ile görüştü. Yerlikaya, "Sayın Bek’le başta düzensiz göçle mücadele olmak üzere Bakanlıklarımız arasında tecrübe paylaşımı yaptık. Amacımız ülkemizi düzensiz göç konusunda 'hedef ve transit ülke olmaktan' hızla uzaklaştırmak. Bu kapsamda komşularımızla ve diğer yabancı ülkelerle iş birliğimizi sürdürüyoruz" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün Danimarka Göç ve Entegrasyon Bakanı Kaare Dybvad Bek ile görüştü. Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Danimarka Göç ve Entegrasyon Bakanı Sayın Kaare Dybvad Bek’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Sayın Bek’le başta düzensiz göçle mücadele olmak üzere Bakanlıklarımız arasında tecrübe paylaşımı yaptık. Amacımız Ülkemizi düzensiz göç konusunda 'hedef ve transit ülke olmaktan' hızla uzaklaştırmak. Bu kapsamda komşularımızla ve diğer yabancı ülkelerle iş birliğimizi sürdürüyoruz."