SAADET PARTİSİ GRUBU, KOCAELİ MİLLETVEKİLİ HASAN BİTMEZ'İN TEDAVİSİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TBMM GENEL KURULU'NDA BUGÜNKÜ BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNE KATILMADI

SAADET PARTİSİ GRUBU, KOCAELİ MİLLETVEKİLİ HASAN BİTMEZ'İN TEDAVİSİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TBMM GENEL KURULU'NDA BUGÜNKÜ BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNE KATILMADI
Saadet Partisi milletvekilleri, Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in hastanedeki tedavisini takip etmek için TBMM Genel Kurulu’nda bugün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı bütçelerinin görüşmelerine katılmadı. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, "Saadet Partisi Grubu dün burada rahatsızlanan Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Hasan Bitmez'in tedavisi nedeniyle hastanede olduğu için bütün grup olarak onun tedavisini takip ettiklerinden bugünkü görüşmelere katılamayacaklarını bildirdiler"

Saadet Partisi milletvekilleri, Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in hastanedeki tedavisini takip etmek için TBMM Genel Kurulu’nda bugün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı bütçelerinin görüşmelerine katılmadı. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, "Saadet Partisi Grubu dün burada rahatsızlanan Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Hasan Bitmez'in tedavisi nedeniyle hastanede olduğu için bütün grup olarak onun tedavisini takip ettiklerinden bugünkü görüşmelere katılamayacaklarını bildirdiler" dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda, 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi ile Sayıştay raporlarının görüşmeleri devam ediyor. Genel Kurul'da bugün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve bağlı kuruluşların bütçeleri görüşülüyor.

SAADET PARTİSİ BUGÜN BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNE KATILMADI

Saadet Partisi grubu, Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in dün Genel Kurul'da fenalaşarak hastaneye kaldırılmasından dolayı bugünkü bütçe görüşmelerine katılmama kararı aldı. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ konuya ilişkin, "Saadet Partisi Grubu dün burada rahatsızlanan Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Hasan Bitmez'in tedavisi nedeniyle hastanede olduğu için bütün grup olarak onun tedavisini takip ettiklerinden bugünkü görüşmelere katılamayacaklarını bildirdiler. O nedenle Saadet Partisi Grubu’nu geçiyoruz" açıklamasını yaptı.