Akşener hükümete seslendi! "Emekli maaşlarını asgari ücret kadar yapın"

Akşener hükümete seslendi!  "Emekli maaşlarını asgari ücret kadar yapın"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il il gezerek vatandaş ve esnafın derdini dinlemeye devam ediyor. Akşener Gaziantep'in Sebze Hali Meydanı'nda emekli maaşı ile ilgili hükümete çağrıda bulunan Akşener: " 1500-2000 lira emekli maaşı olmaz. Her emekli maaşının tümünü eşit şekilde asgari ücret kadar yapın" diye seslendi.

İl ziyaretlerine devam eden Akşener'in bu seferki ziyareti Gaziantep Nizip oldu. Vatandaşın sorunlarını dinleyen Akşener, emekli ve çiftçiler için hükümete bir çağrıda bulundu. 9 milyondan fazla emeklinin geçim sıkıntısı yaşadığını belirten Akşener, "1.500-2000 lira emekli maaşı olmaz. Her emekli maaşının tümünü eşit şekilde asgari ücret kadar yapın" sözlerini sarf etti.  Akşener ayrıca çiftçilere de bedava gübre verilmesini istedi.

"EMEKLİ MAAŞLARINI ASGARİ ÜCRET KADAR YAPIN"

Emekli maaşlarının yetersiz olduğunu mevcut ekonomik durumda emeklilerin geçinmelerinin zor olduğunu dile getiren Akşener, hükümete seslendi. Akşener, "Şimdi Nizip'in ortasından emekliler adına diyorum ki 1500-2000 lira emekli maaşı olmaz. Her emekli maaşının tümünü eşit şekilde asgari ücret kadar yapın" diye konuştu. 

"ÇİFTÇİYE BEDAVA GÜBRE VERİN"

Akşener, çiftçiler için de bir talepte bulundu. Gübre fiyatlarındaki artış nedeniyle çiftçilerin toprağına gübreatamadığını savunan Akşener, "Şu anda iktidara sesleniyorum, birinci aşama geçti ama ekinler toprağı çatlatma durumundayken bedava gübre verin çiftçiye, en azından ikincisini atsınlar" ifadelerini kullandı.