Maymunlar köpeklere savaş açtı! 250 köpeği çatıdan atıp öldürdüler

Maymunlar köpeklere savaş açtı! 250 köpeği çatıdan atıp öldürdüler
Hindistan'da geçen ay köpeklerin bir yavru maymunu öldürmesinin ardından maymunlar köpeklere savaş açtı. İntikam ateşiyle yanan maymunlar yakaladıkları köpekleri evlerin çatılarından atarak öldürmeye başladı. Olayda şimdiye kadar 250 köpek öldü.

Hindistan'da köpekler bir yavru maymunu öldürünce, maymunlar da buna cevap olarak köpeklere savaş açtı.

Maharaştra eyaletinin Beed bölgesindeki Lavool kasabasında meydana gelen olayda, birkaç köpeğin geride bıraktığımız ay bir yavru maymunu öldürmesinin ardından maymunlar intikam almak amacıyla karşı saldırıya geçti.

Köy sakinleri, maymunların geride bıraktığımız ay en az 250 köpeği öldürdüğünü belirtti.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre intikam peşinde koşan maymunlar, ellerine geçirdikleri köpekleri ağaçların tepelerine veya binaların çatılarına götürüp aşağı atarak öldürüyor.

Kasaba sakinleri, maymunları durdurmaları için görevlilere haber verdi. Ancak yaklaşık 5 bin kişinin ikamet ettiği kasabaya giden yetkililerin tek bir maymunu daih yakalayamadığı belirtildi.

Bunun ardından kasaba sakinleri harekete geçiğ maymunları kendileri yakalamaya uğraştı fakat bu girişimler de sonuçsuz kaldı. Bazı kişilerse yüksek yerlerdeki köpekleri kurtarmaya uğraşırken düşüp yaralandı.

Kasabadaki hemen hemen bütün köpekleri öldüren maymunların, bu defa da okula giden çocuklara saldırmaya başladığı öğrenildi. Bölgede ikamet edenler, maymunların okula giden çocuklara saldırmasının kasabada paniğe neden olduğunu kaydetti.