Bursa'da akılalmaz olay! Yolda yürüyen kadının burnunu kırdı

Bursa'da akılalmaz olay! Yolda yürüyen kadının burnunu kırdı
Bursa'da yolda yürüyen iki kız kardeş tanımadıkları bir adamın saldırısına uğradı. kız kardeşlerden birinin burnu kırılırken çevredeki vatandaşlar saldırganı linç etmeye kalktı.

Bursa'da bir şahıs, güpegündüz yolda yürüyen abla kardeşe saldırıda bulundu. Ablanın burnunun kırıldığı o anlar saniye saniye kaydedildi.

Akılalmaz olay, merkez Yıldırım ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi'nde yaşandı. Öne sürülene göre, Mert D., güpegündüz alışverişten gelen ve tanımadığı abla kardeşe nedensiz yere yumruk attı. Talihsiz kadın ne olduğunu anlamadan kanlar içinde yere yığıldı. Kardeşi ise etraftaki vatandaşlardan yardım istedi.

Olayı fark eden mahallenin gençleri Mert D.'yi linç etmek istedi. Cadde esnafı, linç edilmek istenen kişiyi kahvehaneye alarak polise haber verdi. Kısa zamanda olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, aldığı yumruk darbesi neticesinde burnu kırılan genç kızın ilk müdahalesini yaparak Kestel Devlet Hastanesi'ne götürüp tedaviye aldı. Yaralanın genç kızın kısa süre sonra nişanlanacağı ve bu nedenle alışverişe çıktığı sırada olayın meydana geldiği öğrenilirken, yaşanan o dehşet anları bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kahvehane sahibi tarafından polise verilen Mert D. ise gözaltına alındı. Mert D.'nin daha önce de başka bir kadının ardından yaklaşarak yumruk attığı ve kaçtığı ortaya çıktı. Mahalle sakinlerinin iddiasına göre Mert D.'nin, kısa süre önce bir diş hekimini tırnak makasıyla yaraladığı, bölgede bulunan bir lisede eğitim gören öğrenciyi ise bıçakla yaraladığı, kısa süre cezaevinde kalmasının ardından serbest kaldığı öğrenildi.