Putin'den gitar isteyen çocuğa ev hediyesi

Putin'den gitar isteyen çocuğa ev hediyesi
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dilek Ağacı etkinliği kapsamında kendisinden gitar isteyen çocuğun isteğini yerine getirdi. Putin bununla da yetinmeyerek çocuğun ailesine de ev aldı.

Rusya'nın başkenti Moskova civarında yaşayan Mark Kolbenev isimli çocuk, yeni senede Rusya Devlet Başkanı Putin'den sürpriz bir hediye aldı.

Dilek Ağacı isimli etkinlik çerçevesinde Vladimir Putin ile telefonda konuşan Mark, Rus lider ne hediye istediğini sorunca "Gitar" dedi. Putin çocuğun isteğini yerine getirerek ona hem gitar hem de müzik okulu eğitim sertifikası hediye etti.

Hediye bununla da sınırlı kalmadı. Görüşme esnasında çocuğun annesi, devlet başkanına kendilerine ait bir evlerinin olmadığı ve tanıdıkların yanında ikamet ettiklerini belirtince, Putin yardım sözü verdi.

Türkrus sitesinin haberine göre, Rus liderin yardımı "Noel Baba" hızıyla yapıldı: 27 Aralık'ta çocukla yeniden görüşen Putin, çocuğun annesiyle beraber yeni bir daireye taşındığı haberini aldı.

Devlet başkanı Dilek Ağacı etkinliğinde üç çocuğun daha dileğini gerçekleştirdi. Putin, Dilek Ağacı etkinliğine her sene katılarak bazen emeklilerin, bazen de çocukların dileklerini gerçekleştiriyor.