Ünlü yıldız futbolu bıraktı! Sebebi şaşkınlık yarattı

Ünlü yıldız futbolu bıraktı! Sebebi şaşkınlık yarattı
Futbol dünyasını hayretlere düşüren açıklama, PSV Eindhoven'ın deneyimli isimlerinden Davy Pröpper'ndan geldi. Tecrübeli isim futbola olan sevgisini kaybettiği için emeklilik kararı aldığını duyurdu.

Eredivisie ekiplerinden PSV Eindoven'da sürpriz bir emeklilik kararı alındı. PSV'nin 30 yaşındaki Hollandalı milli orta sahası Davy Pröpper kariyerini noktaladığını duyurdu. Oyuncunun emeklilik kararı kulübün internet sitesinden duyuruldu.

Futbol sevgisini kaybettiğini belirten Pröpper özellikle yurt dışında oynarken böyle hissettiğini ve Hollanda'ya döndüğünde de psikolojik durumunun değişmediğini aktardı.

"ARTIK AİLEME AYIRACAK ZAMANA SAHİBİM"

Pandemi döneminden etkilendiğine değinen ünlü futbolcu  Davy Pröpper, "Yurt dışında oynadığım dönemde futbol sevgimi yavaş yavaş kaybettiğimi fark ettim. Gereken disiplini son derece zor buldum. Pandemi dönemi de bana iyi gelmedi" ifadelerini kullandı. 

"ARTIK İSTEMİYORUM"

Pröpper son olarak şu şekilde konuştu:  ""Bu yaz beni buraya getirdiği için kulübüme minnettarım. Hollanda'ya geri döndüğümde futboldaki eğlencenin benim açımdan geri döneceğini umuyordum. Ne yazık ki futbol ikliminde kendimi rahat hissetmediğim için bu gerçekleşmedi. Artık istemiyorum, bu yüzden işim bitti. Tam olarak ne istediğimi, tutkularımın ve ilgi alanlarımın ne olduğunu bulacağım. Futbolu özleyecek miyim? Hepimiz göreceğiz. Artık aileme vakit ayıracak zamana sahibim"