İstanbul'ın meşhur köpeği Boji'nin tokeni çıktı

İstanbul'ın meşhur köpeği Boji'nin tokeni çıktı
Dogecoin'in ardından İstanbul'un meşhur köpeği Boji'nin de kripto parası çıktı. Boji Token ismini alan ürün 1 Aralık'ta kripto para piyasasına girdi.

Dogecoin’in popüler olması sonrası, bu tür alternatif birimler dikkat çekmeye başladı. Adını İstanbul’un meşhur sokak köpeği Boji’den alan Boji Token (BOJI), 1 Aralık’ta kripto para piyasasına giriş yaptı.

Webtekno'nun haberine göre, şu anda sadece Pancakeswap üstünden alınabilen Boji Token, açıklamasında “Amacımız, dünyadaki hayvanlar için koşulları iyileştirmek” ifadeleri bulunuyor.

Hedeflerde ‘15 bin Twitter takipçisi, CoinMarketCap listelemesi, influencer alımı, 40 bin Twitter takipçisi, ERC20 token’ın çıkışı’ gibi sadece bir hayran kitlesi oluşturmaya odaklanan ifadeler bulunuyor. Şartların iyileştirilmesine dönük tek ifade ise ‘Hayvanların koşullarını iyileştirmek için yüzde 2 yardım ücreti’ biçiminde.

Boji Token, Türkiye gündemine daha önce de girmişti. Boji’nin televizyonlarda konuşulduğu dönemde haberlerde Boji Token’a da yer verilmiş ve bir ‘dolandırıcılık’ olabileceği hususunda uyarı yapılmıştı.

Token’ın arkasındaki kişiler ise bu haberlerin sonrasında bir açıklamada bulunmuş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek “Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek birlikte stratejik ortaklıklar kurma planımız devam etmektedir” açıklamasında bulunmuştu.