Demet Özdemir ve İlhan Şen Cinlerin Düğünü Filmiyle Geliyor

Demet Özdemir ve İlhan Şen Cinlerin Düğünü Filmiyle Geliyor
Son dönemlerde projelerde yer alacağı konuşulan Demet Özdemir’in Cinlerin Düğünü filmindeki partneri belli oldu.

Aşk hayatı, kombinleri ve oyunculuğu ile son dönemlere damga vuran isimlerden Demet Özdemir yeni proje ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Festival filminde rol alacak Demet Özdemir’in partnerinin kim olacağı ve filmin merak ediliyordu. Gelen son bilgilerde bu soru işaretleri giderildi. Demet Özdemir Cinlerin Düğünü adlı filmde rol alacak. Oyuncunun partneri ise İlhan Şen olacak.

Demet Özdemir Performansıyla Dikkat Çekiyor

Demet Özdemir; Çilek Kokusu, No 309, Erkenci Kuş, Doğduğun Ev Kaderindir ve Adım Farah gibi projelerde yer almıştı. Başarılı performansı ve popüler yapımlarda yer almasıyla yeni projelerin de iddialı isimlerinden birisi olmayı başaran Demet Özdemir, şimdi festival filmiyle ekranlarda olacak.

ilhan-sen.jpg
İlhan Şen

Bir dönem Oğuzhan Koç ile evlenen ancak kısa süren evliliği boyunca da magazin gündeminin başrollerinden birisi olan Demet Özdemir, yeni partneri ve filmiyle sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Adım Farah dizisinin ardından gelen teklifleri kabul etmeyerek bir süre ekranlardan uzak kalan Demet Özdemir, yeni projesiyle iddialı bir dönüş yapmak istiyor.

Cinlerin Düğünü Nerede Çekilecek?

Cinlerin Düğünü filmi, Erzincan’da çekilecek. Bir aile hikayesini ekranlara taşıyacak Cinlerin Düğünü şimdiden merak uyandırdı.