Kızıl Goncalar Son Bölümüne Cüneyt ve Mira Aşkı Tepkisi!

Kızıl Goncalar Son Bölümüne Cüneyt ve Mira Aşkı Tepkisi!
Now TV’de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin son bölümüne Cüneyt ve Mira yakınlaşması damga vurdu. İzleyenler ise tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi.

NOW TV’de geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlanan Kızıl Goncalar dizisi, yeni sezonda da ekranlarda yer alıyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü yeni sezon ilk bölümü ile ekranlara gelen dizinin yeni sezon 2. bölümü ise dün yayınlandı. Yeni bölümde Cüneyd’in hafızasını kaybederek yaşadığı ikilemde yaşananlar izleyenlerin tepkisini çekti.

Kızıl Goncalar Son Bölümde Neler Oldu?

Kızıl Goncalar’ın son bölümünde Cüneyt’in yaşadığı psikolojik sorunlar çok daha ileri seviyeye gitti. Kütüphanede kalmaya başlayan ve kendini Levent Algan olarak tanıtan Cüneyt, kendini tamamen kaybetti. Cüneyt’in bu durumunu fark eden Mira ise bu durumu herkesten sakladı ve gizli gizli Cüneyt ile buluşmaya başladı. Cüneyt’in temas kurmaya başlamasıyla ikili arasında ilişki giderek derinleşirken bölüm sonlarına doğru Cüneyt Mira’ya dokundu.

cuneyt-ve-mira-aski.jpg

Mira’nın Cüneyt’e karşı aşk dolu bakışları dikkat çekti. Dizi içerisinde de bu durum işlenirken Mira’nın Zeynep ve Cüneyt arasında yaşananları bilmesine rağmen yakınlık kurmak istemesi, uygun görülmedi. Yeni bölümün yayınlanmasının ardından bu sahnelere tepki gösteren izleyenler, sosyal medyaya bu konuyu taşıdı.

Bir Tepki de Yayınlara

Dizi için bir tepki de tekrar yayınlarına oldu. Zira dün akşam TV’den yeni bölümü izlemeyenler internetten Kızıl Goncalar son bölüm izle seçeneklerini araştırdı. Ancak YouTube’a Kızıl Goncalar yeni bölümü yüklenmezken Now TV resmi internet sitesinde de reklam anlaşması krizi yaşandı. Disney+ ile anlaşma sağlayan Now TV, Kızıl Goncalar yeni bölümünün yayın tarihinden sonraki 5 günde sadece Disney+ üzerinden erişilebileceğini söyledi. Disney+ platformunun ücretli olması ise izleyicilerden tepki gördü.