Hasan Can Kaya ile Acun Ilıcalı Arasında Sorun mu Var?

Hasan Can Kaya ile Acun Ilıcalı Arasında Sorun mu Var?
Son günlerde Acun Ilıcalı hakkında açıklamaları ile gündeme gelen Hasan Can Kaya, farklı iddiaların konuşulmasına neden oldu. İşte detaylar.

YouTube platformunda yüksek izlenme oranlarına ulaşan ve sonrasında Exxen’e transfer olan Hasan Can Kaya, samimi itiraflarda bulundu. Yüksek izlenme oranları sonrasında Exxen’in ilk aylarında aynı performansın yakalanmadığını itiraf eden Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı’nın platformu için yaptığı açıklamalarla çeşitli spekülasyonların da gündeme gelmesine neden oldu.

Hasan Can Kaya’dan İzlenme Açıklaması

Çok yüksek teklifler almasına rağmen platformda yer almaya devam eden Hasan Can Kaya, "Geçtiğimizde şubat ayında 11 milyon toplam izlenmenin 7 milyonu bendim. En ufak torpil yok üstümde... Bu sebeple en ufak bir vefa borcum yok" dedi. Acun Ilıcalı’ya hiçbir vefa borcunun olmadığını söyleyerek bu konuda mesaj gönderdiği düşünülen ünlü komedyen, Acun Ilıcalı olmasa da ayın başarıya ulaşabileceğine inandığını aktardı.

Hasan Can Kaya'nın "Acun olmasaydı şuan ki konumuma belki yine ulaşırdım fakat daha çok zamanımı alırdı" cümlesi sonrasında sosyal medyada çıkan pek çok haberin ardından ünlü isim bir açıklama daha yaptı. Acun Ilıcalı ile arasında bir sorun bulunmadığının altını çizen komedyen "Acun Abiyle iyi anlaşıyor muyum? Anlaşıyorum. Seviyor muyum? Seviyorum. Çok mutlu çalışıyorum adamla. Bu yüzden dışarıdan gelen teklifleri re ediyorum. Yani kimseye vefa borcum olduğundan çalışmıyorum” dedi.