Oğuzhan Koç Demet Özdemir’i Aldattı mı?

Oğuzhan Koç Demet Özdemir’i Aldattı mı?
Türkiye’nin gözde çiftlerinden olan ancak ayrılan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Oğuzhan Koç Demet Özdemir’i aldattı mı?

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in beraberliği ve sonrasındaki ayrılığı Türkiye’de gündem olmuştu. İkilinin birlikte yaşarken sorunlar yaşadığı iddia edilirken ihanet iddiaları da konuşulmuştu. Ancak bu iddialara yönelik her iki isimden de açıklama gelmedi. Boşanarak yollarını ayıran Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir hakkında şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı. Öyle ki Hazal Subaşı ile aşk yaşadığı öğrenilen Oğuzhan Koç hakkında çok sert iddialar gündeme geldi.

Oğuzhan Koç Evliyken Demet Özdemir’i Aldattı mı?

Oyuncu Hazal Subaşı ile aşk yaşadığı öğrenilen Oğuzhan Koç hakkında Didem Delen’den çok konuşulacak bir iddia gündeme taşındı. 2022’de evlenen ve 2023’te boşlanan çiftin bu beraberliğinin hemen ardından Oğuzhan Koç’un yeni aşka yelken açmasına dikkat çeken Didem Delen, Söylemezsem Olmaz programında Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’i aldattığını öne sürdü.

Didem Delen açıklamasında "Bakalım kaç hafta pardon kaç saat sürecek? Çünkü onun zaten görüştüğü birisi var uzun zamandır hatta bu görüştüğü kişiyle Demet Özdemir ile evliyken de görüşüyordu. Hatta adres vereyim Oğuzhan izlersen Bahçeşehir'de oturan kız arkadaşın var ya hani... Senin sürekli görüştüğün bir türlü vazgeçemediğin. Kopamadığın kız arkadaşın var ya kulede oturuyor. O kızdan bir şekilde vazgeçemiyor evliyken de görüşüyordu. Kopamıyor ama ünlü bir kadınla da ilişki yaşayıp ünsüz biriyle de olamaz. Hazal ile devam eden bir reklam sürecine girdi" dedi. Bu açıklamalar sonrasında ise bu durum Türkiye’de gündem oldu. Ancak Oğuzhan Koç konuyla ilgili açıklama yapmadı.