Dilan Polat ve Sıla Doğu Kardeş mi?

Dilan Polat ve Sıla Doğu Kardeş mi?
Dilan Polat ve Sıla Doğu görüntüleri sonrasında gözaltına alındı. Peki, Dilan Polat ve Sıla Doğu kardeş mi? Aralarında kan bağı var mı?

Türkiye’nin uzun süreden beri gündeminde ye alan Dilan Polat ve ailesi yeni bir skandal olay ile gündeme geldi. Bir gece kulübüne giden ve burada dans eden Dilan Polat ve Sıla Doğu’nun sosyal medyaya yansıyan görüntülerinde Dilan Polat ve Sıla Doğu dudak dudağa görüntülendi.

Birbirlerini arka arkaya defalarca öpen ikilinin bu görüntüleri büyük tepki topladı. Bu görüntüler sonrasında ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı re-sen soruşturma kapsamında Dilan Polat ve Sıla Doğu göz altına alındı. Tüm bu yaşananların ardından ise Dilan Polat ve Sıla Doğu öz kardeş mi sorusu gündeme geldi.

Dilan Polat ve Sıla Doğu Kardeş mi?

Dilan Polat ve Sıla Doğu kardeş. Dudak dudağa öpüşmeleri ve bu anların paylaşılması nedeniyle tepki gören iki isim, bu durumun normal olduğunu söylemeleri ile yeni bir tartışma başlattı. Sahnede dudak dudağa öpüşen kardeşlerin bu kadar ileriye gitmesi, sosyal medyadan bu görüntüleri paylaşmaları “Hayasızca Hareket” suçundan soruşturma başlatılmasına neden oldu.