Roblox Ne Zaman Açılacak Saat Kaçta?

Roblox Ne Zaman Açılacak Saat Kaçta?
BTK’nın kapattığı Roblox ne zaman açılacak? Milyonlarca oyuncu Roblox’un ne zaman ve saat kaçta açılacağını araştırıyor.

Türkiye’de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından kapatılan Roblox, günlerdir kapalı. Milyonlarca oyuncusu bulunan ve dünya genelinde sayılı ülkede kapatılan popüler oyun açılış tarihi merak ediliyor. Peki Roblox ne zaman açılacak? 24 Ağustos’ta Roblox bugün açılıyor mu? İşte merak edilenler..

Bugün Roblox Saat Kaçta Açılacak?

Roblox’un erişime kapatılması sonrasında milyonlarca oyuncu oyunun ne zaman açılacağını merak etmeye başladı. Bugüne kadarki süreçte gözer hükümete çevrilmiş olsa da erişim engeli getirilmesi nedeniyle Roblox için öncelikle bu engelin kaldırılması gerekiyor. Erişim engelini getiren kurum ise Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği. Bu karar sonrasında BTK tarafından engel getirilen Roblox için açılış saati belirlenmiş değil.

roblox.jpg

Roblox Bugün Açılıyor Mu, Açıldı Mı?

Roblox’un bugün açılıp açılmayacağı bilinmiyor. Türkiye’deki erişim engeli devam ettiği için oyuncular Roblox sunucularına Türkiye’den erişemiyor. Türkiye’deki IP adreslerine getirilen engel nedeniyle oyuncuların VPN gibi ara sunucular üzerinden Roblox’a giriş yapabilmesi mümkün. Ancak bu tür uygulamalarda stabil bir bağlantı sağlanamadığından dolayı da oyuncular iyi bir oyun deneyimi elde edemiyor. Bu durumun çözülebilmesi adına ise tek çözüm Roblox yasağının kaldırılması.