Reha Muhtar'ın Son Durumu İçin Açıklama Geldi

Reha Muhtar'ın Son Durumu İçin Açıklama Geldi
Merdivenlerden düşmesi sonucunda hastaneye kaldırılan Reha Muhtar için son dakika açıklaması yapıldı. Peki, Reha Muhtar’ın son durumu ne? İşte detaylar.

Türkiye’de bir dönem sunduğu haberler ile damga vuran isimlerden birisi olan Reha Muhtar, talihsiz bir kaza geçirdi. Sarıyer’deki evinin merdivenlerinden düşen ve sonrasında hemen hastaneye kaldırılan Reha Muhtar, oldukça ağır bir süreçten geçti. En son entübe edildiği duyurulan Reha Muhtar’ın son durumu büyük merak uyandırdı. Reha Muhtar’ın son durumu hakkında yeni açıklama ise Uğur Dündar’dan geldi. Uğur Dündar yaptığı açıklama ile son durumu aktardı.

Reha Muhtar’ın Son Durumu Ne?

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan kaza sonrasında yoğun bakımda tedavi altına alınan Reha Muhtar’ın entübe edildiği haberleri herkesi üzmüştü. Yoğun bakımda tedavi altında olan Reha Muhtar’ın taburcu olacağını duyuran Uğur Dündar sevindiren haberi paylaştı.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Uğur Dündar konuyla ilgili "Sevgili arkadaşım Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret ettim. Sağlığına tamamen kavuşmuş görmenin sevincini yaşadım. Bu hafta taburcu olacak. Sevenlerine ve şifa dileklerini eksik etmeyenlere duyurulur." dedi.