Melisa Şenolsun’un Yeni Dizisi Belli Oldu

Melisa Şenolsun’un Yeni Dizisi Belli Oldu
Ekranların sevilen güzel isimlerinden Melisa Şenolsun’un yeni dizisi belli oldu. Anlaşma sağlanan yeni projede Melisa Şenolsun’un partneri de açıklandı.

Oyunculuğu ve fiziği ile Türkiye’nin iddialı isimlerinden olan Melisa Şenolsun, iddialı bir yapım ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. En son Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan oyuncu, şimdi ise yeni bir proje ile ekranlara dönüş yapacak. Uzun bir aranın ardından yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak oyuncunun yeni projesi ve partneri belli oldu.

Melisa Şenolsun’un Yeni Dizisi Çok İddialı

Türkiye’de yüksek izlenme oranlarına ulaşan Tatlı Küçük Yalancılar, Kiralık Aşk, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Nefes Nefese, Masumlar Apartmanı ve Atiye gibi dizilerde rol alan Melisa Şenolsun, genç yaşına rağmen gösterdiği performansla göz doldurmuştu. Oyuncunun yeni dizisinin ise Now TV’de yayınlanacağı öğrenildi.

Aşk Evlilik Boşanma adı ile ekranlara gelecek yeni dizide Melisa Şenolsun başrollerden birisi olacak. Naz karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak oyuncunun dizideki partneri ise Furkan Okumuş olacak. Naz’ın eşi Timuçin’i canlandıran Furkan Okumuş ile birlikte rol alacak Şenolsun, yeni projesiyle iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.