UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Ne Zaman? Fenerbahçe’nin Rakipleri Belli Oluyor

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi Ne Zaman? Fenerbahçe’nin Rakipleri Belli Oluyor
Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakipleri belli oluyor. UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman? İşte detaylar.

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille karşısında istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Zorlu rakiplerin yer aldığı UEFA Avrupa Ligi’nde kura çekimleri ile Fenerbahçe’nin rakipleri de belli olacak. Peki UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman?

Fenerbahçe Avrupa Ligi Kura Çekimi Tarihi

Fenerbahçe Avrupa ligi kura çekimi 29-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Fenerbahçe 2. torbadan katılarak büyük bir avantaja sahip durumda. Beşiktaş ise Avrupa Ligi’ne katılmayı başarırsa 4. torbada yer alacak ve daha zorlu rakiplerle karşılaşacak. Beşiktaş’ın bu hafta oynayacağı Lugano maçından galibiyet ile ayrılması halinde UEFA Avrupa Ligi’nde yer alması mümkün olacak. İki temsilci ile UEFA Avrupa Ligi’nde yer alabilecek Türkiye’nin Galatasaray’ın elenmesi halinde temsilci sayısı 3’e çıkacak.

Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri

Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri arasında en zorluları Porto, Manchester United, Tottenham ve Roma. Şampiyonlar Ligi seviyesindeki bu takımlar ile eşleşebilecek Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda bu takımları geçmesi gerekecek.