SunExpress 400 Kabin Memuru Alımı Yapacak

SunExpress 400 Kabin Memuru Alımı Yapacak
SunExpress tarafından yapılan son açıklamada lise mezuniyet şartı ile 400 kabin memuru alımının yapılacağını duyurdu. İşte detaylar.

Türkiye’de hava yolundaki gelişim arttıkça istihdam oranları da yükseliyor. SunExpress’in resmi açıklamasında ihtiyaç duyulan 400 kabin memuru için alım yapılacağı ifade edildi. Lise mezunlarının da başvuru yapabileceği alımlarda 400 kişi için alım şartları duyuruldu. Türk Hava Yolları ile Almanya'nın öncü şirketi Lufthansanın ortak kuruluşu olan SunExpress, iş alımlarıyla sektördeki etkinliğini daha da arttırıyor.

SunExpress 400 Kabin Memuru Alımı Şartları Neler?

SunExpress açıklamalarına göre şirket için yapılacak kabin memuru alımları için şartlar şöyle;

  • T.C. vatandaşı olmak
  • Pasaporta sahibi olmak
  • 18 ile 40 yaş aralığında olmak
  • En az lise mezunu olmak
  • Türkçe ve İngilizceyi ileri derecede bilmek
  • Kadın adaylar için minimum1.55m, Erkek adaylar için minimum1.60m ve uygun boy-kilo orantısına sahip olmak

Bu şartları taşıyanlar Kariyer sitesi üzerinden başvuru yapabilecek. Kısa süre içerisinde yüksek oranda başvuru alan iş ilanları için şartları taşıyan adayların alınma ihtimali yüksek görülüyor. 31 Ekim’e kadar devam edecek başvuruların ardından değerlendirmeler yapılacak.

Sonrasındaki süreç ise adım adım sürdürülecek. İlk adımda adaylar sınava davet edilecek ve 100 soruluk İngilizce sınavı ve yetkinlik envanteri sınavı yapılacak. Online olarak yapılacak bu sınavlarda başarılı olan adaylar 2. adıma geçebilecek. 2. adımda ise 45 dakika sürecek yüz yüze kurul mülakatı gerçekleştirilecek. Bu adımı da geçen adaylar 400 kişilik kontenjan için sıralanacak.