Yeni Sezonda Yayına Başlayacak Yeni Diziler Belli Oldu

Yeni Sezonda Yayına Başlayacak Yeni Diziler Belli Oldu
Yeni sezon itibariyle ekranlarda başlayacak yeni diziler belli oldu. Bu sezon 12 yeni dizi ekranlarda olacak. İşte o diziler..

Geçtiğimiz sezon yayınlanan ve büyük ilgi gören diziler, bu yıl da ekranlarda yer almaya devam edecek. Rekabetin arttığı diziler için 12 yeni dizinin ekranlarda geleceği kesinlik kazandı. Bu diziler arasında Annem Ankara gibi pek çok iddialı yapım var.

İşte Yeni Sezonda Yayınlanacak Yeni Diziler

Annem Ankara

Annem Ankara, 1990’lı yıllarda 3 çocuğuyla yaşam savaşı veren Zuhal Angigün’ün hikayesini anlatacak. Dizinin başrollerinde ise Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür var.

Güzel Aşklar Diyarı

Güzel Aşklar Diyarı için uzun zamandan beri çalışmalar sürüyor. Alaca ailesinin hikayesinin anlatıldığı dizide Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul ve Halil Ergün var.

Bir Gece Masalı

Bir Gece Masalı 3 Eylül tarihi itibariyle ekranlarda olacak. Pamukkale’den İstanbul’a uzanacak hikayede, Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşku oynayacak.

Leyla

Leyla dizisi, küçük yaşta annesini kaybedip, babasıyla yaşayan bir küçük kızın hikayesini anlatıyor. Dizide Cemre Baysel ve Alperen Duymaz oynayacak.

Deha

Yeni sezon öncesinde dikkat çekecek dizilerden birisi de Deha. Baba oğulun yıllar sonrasında karşı karşıya geleceği bu hikayede, Aras Bulut İynemli, Uğur Polat ve Taner Ölmez rol alacak.

Kalpazan

Darphanede çalışan bir kişinin başından geçen hikayelerin anlatıldığı Kalpazan’da insan ilişkilerine de dikkat çeken bir vurgu yapılıyor. Dizide Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal oynayacak.

Kötü Kan

Gece kulübünde güvenlik olarak görev alan Kartal’ın mafya ile karşı karşıya kalması sonrasında başlayan Kötü Kan hikayesinde Ertan Saban ve Damla Sönmez oynuyor.

Siyah Kalp

Siyah Kalp dizisi ise Şansalanlar ailesinin hikayesini anlatıyor. Geçmişte gizlenenler bir bir ortaya çıkıyor. Dizide Ece Uslu ve Aras Aydın oynayacak.

Karadut

ATV’de yayınlanacak dizide İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız yer alıyor. Sorunlu bir geçmişi olan genç ile yaşam koçunun ilişkisi anlatılacak.

Gizli Bahçe

Gizli Bahçe, kardeşinin vefat etmesi sonrasında yeğenine sahip çıkmak zorunda kalan bir hikaye anlatılacak. Murat Yıldırım, Ebru Şahin başrollerde yer alacak.

Kör Nokta

Gece ve Aslım adındaki iki genç kızın hayatına odaklanan dizide, trafik kazası sonrasında değişen hayatlar anlatılacak. Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz dizide rol alacak.

Holding

Holding, yayınlanan fragman ile büyük ilgi gördü. ATV’deki dizide Tuğba Sunguroğlu, Bade İşçil ve Ali il oynayacak. Holding yönetimi için mafya ve kardeşler arasındaki savaş anlatılacak.