Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Yayın Tarihi Duyuruldu! Dizi Başlıyor!

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Yayın Tarihi Duyuruldu! Dizi Başlıyor!
Show TV’nin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti yeni sezon yayın tarihi resmen açıklandı. İşte Kızılcık Şerbeti yayın tarihi…

Show TV’de yayınlanan ve Cuma akşamlarının favori dizilerinden birisi olan Kızılcık Şerbeti için geri sayım başladı. Geçtiğimiz sezona damga vuran dizilerden birisi olan Kızılcık Şerbeti; hikayesi, oyuncuları ve performanslar ile büyük beğeni kazanmıştı. Dizi yeni sezonda da ekranlarda yer almaya devam edecek. Ancak dizinin yeni sezon tarihi merak ediliyordu. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi ne? Kızılcık Şerbeti yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

İşte Kızılcık şerbeti Yeni Sezon Yayın Tarihi

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 13 Eylül Cuma akşamı itibariyle ekranlarda olacak. Yeni sezon için 28 Ağustos itibariyle çekimlere başlandığı duyurulmuştu. Böylece final yapan dizi için 13 Eylül itibariyle özlem sona ermiş olacak. Yeni sezonun ilk bölümünde hikayenin nasıl gelişeceği büyük merak uyandırıyor. Öyle ki Kızılcık Şerbeti sezon finalinde Ömer ve Abdullah arasında yaşanan gerilim, Nilay’ın sırrının ortaya çıkması ve balkondan birisinin düşmesi, pek çok soru işaretini akıllara getirmişti.

Kızılcık Şerbeti yeni sezon itibariyle bu soru işaretleri tek tek giderilecek. 13 Eylül’de yayınlanacak Kızılcık Şerbeti yeni sezon ilk bölümü ile birlikte ekranlardaki Kızılcık Şerbeti heyecanı da devam edecek.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Oyuncuları

Geçtiğimiz sezondaki oyuncu kadrosu aynı şekilde korunurken yeni sezonda diziye yeni isimler dahil olacak. Şu ana kadar kesinleşen oyuncular ise şöyle;

  • Şebnem Bozoklu
  • Fırat Çelik
  • Şebnem Dönmez