Cansu Dere Yeni Projesi Belli Oldu

Cansu Dere Yeni Projesi Belli Oldu
Türkiye’nin sevilen oyuncularından Cansu Dere yeni projesi ile ekranlara dönüş yapacak. İşte Cansu Dere’nin yeni projesi…

Son dönemlerde ekranlarda yer almayan Cansu Dere, dijital platformlardaki projeleri değerlendiriyor. Yeni dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkacak oyuncunun yeni projesi belli oldu. Şehrazat karakterini canlandıracak oyuncunun en son projesi Sadakatsiz dizisi olmuştu. Dizide Asya karakteri ile büyük beğeni toplayan ve oyunculuğu ile övgü alan Cansu Dere, şimdi ise dijital platformda rol alacak.

İşte Cansu Dere Yeni Projesi

Cansu Dere Bozdağ Film’in teklifini kabul etti. Tabii platformunda yayınlanacak 1001 Gece Masalları projesinde rol alacak oyuncu, dizide Şehrazat karakterini canlandıracak. Dijital dizi olacak yeni proje, Tabii platformunun öncü yapımları arasında yer alacak. Daha önce de Türkiye’de sıklıkla işlenen bu konu, Tabii platformu için güncellenecek. Şehrazat’ın hikayesini canlandıracak Cansu Dere, yeni projesi için hazırlıklara başlamış durumda.

Yeni proje ile ilgili yapılan tanıtımlarda senaryonun Atilla Engin imzası taşıdığı ve Cansu Dere’ye eşlik edecek oyuncular için görüşmelerin sürdüğü belirtildi.