Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın Son Hali Üzdü

Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın Son Hali Üzdü
Türk sinemasının efsanesi, Dört Yapraklı Yoncası Filiz Akın son hali ile milyonlarca sevenini üzdü. İşte detaylar.

Türk sinemasının 'Dört Yapraklı Yonca'sından biri olarak kabul edilen ve akıllara kazınan filmleriyle hatırlanan Filiz Akın sağlık sorunları yaşanıyor. Bodrum’da hastanede tedavi altında olduğu öğrenilen Filiz Akın’ın son hali fotoğraflandı. Sosyal medyaya yansıyan bu görüntüler tüm sevenlerini üzdü. Bodrum’daki tedavi görüntüsünün paylaşılması sonrasında ünlü isimler de bu fotoğraflara kayıtsız kalamadı.

Filiz Akın Son Hali ile Üzdü

Sevenlerinin geçmiş olsun mesajlarını paylaştığı Filiz Akın’ın son derece yorgun ve yaşlı görünümü endişe yarattı. 2022 yılında geniz kanserine yakalandığı öğrenilen oyuncu, bu dönem itibaren yoğun bir tedavi sürecine başlamıştı. 2. evrede olan kanseri yenmeyi başaran oyuncu, bu mutlu haberi sosyal medyadan paylaşmıştı.

filiz-akin.jpg

O dönemdeki tedavisi için "Çok agresif bir tedavi gördüm" diyerek açıklama yapan Yeşilçam efsanesi, daha sonrasında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Filiz Akın’ın yaşadığı sağlık sorunu paylaşılmadı. Sağlık durumuna yönelik de bilgi verilmedi.