Cem Özkök Videoları Yüzünden 500 Bin Tl Ceza Ödedi

Cem Özkök Videoları Yüzünden 500 Bin Tl Ceza Ödedi
"Foşur foşur reis" olarak tanınan fenomen Cem Özkök, kendi markasına ait ürünü paylaşırken "reklam" yazmadığı için 500 bin TL ceza ödediğini ifade etti.

Sağlıklı beslenme ve temizlik videolarıyla ismini "Foşur foşur reis" olarak duyuran sosyal medya fenomeni Cem Özkök, "Reklam" yazmadığı için 500 bin TL ceza ödediğini söyledi.

3,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram'dan sitem eden Cem Özkök, "Az önce 500.000 TL bir ceza ödedim. Üstelik kendi markam olan Ceef'in lavanta yağını anlatırken yalnızca bir storysine reklam yazmadım diye. (yüzlerce story attım reklam diye belirterek ve Türkiye biliyor kendi markam olduğunu). Dediler ki 'Gizli reklam bu' dedim ki kendi markam, buyurun bu da levham, şirket bilgilerim vergilerim vs vs. Dediler ki, 'reklam yazsaydın' bir 500.000 TL... Şimdi sorarım bu hak mı? Helal mi gerçekten? Mesela gerçekten bir gizli reklam olur ya da beyana aykırı bir durum söz konusu olur. Göz göre göre paylaşırım, eyvallah. Haklılar der, aslanlar gibi öderim. Ama bu duruma hakkımı helal etmiyorum." dedi.