Dilan Çıtak'ın annesini gören inanamadı! Bu kadar benzerlik olmaz

Dilan Çıtak'ın annesini gören inanamadı! Bu kadar benzerlik olmaz
İbrahim Tatlıses'in Dilan Çıtak adında bir kızı olduğu yıllar sonra ortaya çıkmıştı. İbrahim Tatlıses'in babası olduğunu kabul etmesi uzun yıllar alan Dilan Çıtak'ın annesi Işık Çıtak ortaya çıktı. Annesine benzerliğiyle şaşırtan Çıtak'ın güzelliğinin nerden geldiği belli oldu.

İbo Show'a konuk olan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın annesi merak konusu oldu. Uzun yıllar sonra Tatlıses'in kızı olarak ortaya çıkan Dilan Çıtak ve annesinin pozuna beğeni yağdı.  İbrahim Tatlıses'in Dilan Çıtak adında bir kızı olduğu yıllar sonra ortaya çıkmıştı. 

TATLISES'İN KIZI OLDUĞU YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKMIŞTI

İbrahim Tatlıses 90'lı yıllarda Işık Çıtak ile kısa süreli ilişkisinden dünyaya gelen Dilan Çıtak küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başladı. İbrahim Tatlıses'in babası olduğunu kabul etmesi uzun yıllar alan Dilan Çıtak, kısa sürede hem sesi hem de özel hayatıyla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

IŞIK ÇITAK KİMDİR?

Işıl Çıtak ve İbrahim Tatlıses resmi ya da dini nikah yapmamıştır.  90'lı yıllarda kısa süreli bir ilişkinin ardından Işıl Çıtak, Dilan'a hamile kalmıştır. Dilan Çıtak1989 yılında dünyaya gelmiştir.