Bensu Soral ve Akın Akınözü Tuzak dizisiyle bomba gibi geliyor! Setten sızan fotoğraflar sosyal medyayı salladı

Bensu Soral ve Akın Akınözü Tuzak dizisiyle bomba gibi geliyor! Setten sızan fotoğraflar sosyal medyayı salladı
TV 8'in yeni dizisi Tuzak'ın başrollerini paylaşacak olan Akın Akınözü ve Bensu Soral'ı birlikte izlemek için heyecanlanan hayranlar sosyal medyayı salladı. Çekimleri başlayan dizinin konusu ve ne zaman başlayacağı merak konusu olurken setten gelen yeni fotoğraflar izleyicileri coşturdu.

Sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen Tuzak dizisi için heyecan dorukta. TV8’in bu sezon 3 dizisinden birisi olarak yakın kadrosu da tamamlanmıştı. Dizinin hazırlıkları uzun zamandır devam ediyordu. Yapımın ayrıntıları ortaya çıkarken dizi, başrol erkek oyuncu Akın Akınözü ile anılıyordu. Hercai ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Akın Akınözü, ardından Kaderimin Oyunu dizisiyle geçtiğimiz sezon ekrana gelmişti. 

FOROĞRAFLAR SOSYAL MEDYAYI YIKTI

Akın Akınözü’nün partnerinin uzun süre merak edildiği Tuzak'ın ayrıntıları ortaya çıkıyor. Bensu Soral, kendi Instagram sayfasından dizinin afişinin paylaşarak sürpriz şekilde diziye dahil olmuştu. Tuzak dizisi, özellikle ilk etapta oyuncuları ile büyük dikkat çeken bir yapım olma özelliği taşıyor.

Başrollerdeki iki popüler ve başarılı ismin yanı sıra, kadroda yer alan isimlerin birbirinden deneyimli ve başarılı isimler beklentiyi artıyor. 

Bugün dizi setinden yayınlanan fotoğraflar heyecanı daha da yükseltirken birçok kişi Bensu Soral ve Akın Akınözü'nün uyumunu beğendiklerini ifade etti.

DİZİ ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Diziyle ilgili paylaşılan son detayda, çekimlerin başladığı ortaya çıktı. Bu da demek oluyor ki diziyi çok uzun süre beklememiz gerekmeyecek. Acun Medya ve Fabrika Yapım’ın ortak olarak hazırladığı Tuzak dizisinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek üstleniyor.