İlginç Bir Rekortmen: Penisinde 278 piercing olan Rolf Buchholz, Guinness Rekorları Kitabı'nda

İlginç Bir Rekortmen: Penisinde 278 piercing olan Rolf Buchholz, Guinness Rekorları Kitabı'nda
61 yaşındaki Alman vatandaşı Rolf Buchholz, vücudundaki 453 piercingle Guinness Rekorları Kitabı'na girdi.

61 yaşındaki Rolf Buchholz, vücudundaki 453 piercingle Guinness Rekorları Kitabı'na girmeyi başardı. Vücudunda yüzlerce piercingi olan Alman vatandaşı Rolf Buchholz'un sadece cinsel organında 278 piercingi bulunuyor.

Şeytan lakaplı Rolf Buchholz, Almanya'nın Dortmund şehrinde yaşıyor. 481 piercing ile dünya rekorunu elinde tutan adamın piercinglerinin yanında gözbebekleri de dahil olmak üzere onlarca dövmesi var. 

İlk piercingini 40 yaşında yaptıran Buchholz onlarca dövmenin yanı sıra kafasında boynuz şeklinde bir implant taşıyor. Piercing'lerinin 278'i cinsel organında bulunan Buchholz, piercinglerinin seks hayatında hiçbir sorun yaratmadığını söyledi.

Hala normal bir cinsel hayatı olduğunu söyleyen dünya rekortmeni, "Bir sorun yaratsaydı, çok uzun zaman önce piercing'lerimden kurtulurdum" diye konuştu. 

BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİNE GİRİŞİ ENGELLENDİ

Havaalanlarındaki metal dedektörlerden geçmek için epey uzun zaman harcamak zorunda kaldığını Buchholz, sıradışı görünümü nedeniyle Birleşik Arap Emirlikleri'ne girişinin dahi engellendiğini aktardı.