Fethullah Gülen öldü mü? FETÖ lideri Fethullah Gülen'in son durumu

Fethullah Gülen öldü mü? FETÖ lideri Fethullah Gülen'in son durumu
FETÖ lideri Fethullah Gülen’in durumu kötüleşiyor. Gülen'in özel doktoru Kudret Ünal’ın yanında bulunduğu, yanı sıra Amerikalı doktorların da sağlık durumunu takip etmek için Pensilvanya eyaletindeki FETÖ çiftliğine gittiği ortaya çıktı.

Odatv, FETÖ lideri Fethullah Gülen’in, 16 Kasım 2021 gecesi zehirlendiğini ilan etmişti. Gülen’in yaşadığı ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki FETÖ çiftliğinde yaşanan kriz ile ilgili ayrıntıları ortaya çıktı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in hastalığının ilerlediği ve durumunun kötüleştiği belirtildi. Gülen'in özel doktoru Kudret Ünal’ın yanında bulunduğu ve sağlık durumunu sürekli olarak kontrol ettiği ifade edildi. İstihbarat birimleri ise hastalığı ağırlaşan Gülen’in sağlık durumunu takip ediyor.

AYLARDIR ORTALARDA YOK

Fethullah Gülen’in son görüntüsü FETÖ hesaplarından 3 Mayıs 2022 tarihinde yayınlamıştı. Bu videoda Gülen’in konuşmadığı ve sadece dua ettiği fark ediliyordu. Bu tarih itibariyle Gülen'den ses çıkmaması ve görüntü gelmemesi dikkat çekmişti.

HASTALIĞINI KENDİSİ AÇIKLAMIŞTI

Fethullah Gülen, 1 Mart 2022’de ise ilk kez hastalığını açıklamıştı. Gülen, “Ben çok fazla değil ama biraz rahatsızım yani… Çok düşük bir eforu taşıyamayacak kadar, öyle bir şey var” diyerek örgütüne mesaj vermişti.