Akbank çöktü mü? Akbank çalışmıyor? Akbank mobil ne zaman düzelir?

Akbank çöktü mü? Akbank çalışmıyor? Akbank mobil ne zaman düzelir?
Akbank kullanıcıları mobil şubeye girmek istediklerinde uygulamanın hata verdiğini fark ettiler. Bu sorunu bir süre yaşamaya devam eden vatandaşlar Akbank'a ulaşmak konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirttiler. Peki, Akbank çöktü mü? Akbank sorun ne, problem mi var? Akbank ne zaman düzelecek?

Akbank kullanıcıları mobil şubeye girmek istediklerinde uygulamanın hata verdiğini fark ettiler. Bu sorunu bir süre yaşamaya devam eden vatandaşlar Akbank'a ulaşmak konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirttiler.  Peki, Akbank çöktü mü? Akbank sorun ne, problem mi var? Akbank ne zaman düzelecek?

Akbank müşterileri mobil uygulamayı kullanmak istediklerinde erişim sıkıntısı yaşadıklarını fark ettiler.  Akbank'a neden girilmiyor, Akbank mobil şubede sorun mu var gibi soruları araştırmaya başlarken aynı zamanda sosyal medya platformu Twitter üzerinden problemlerini yazdılar. Akbank uygulamalarındaki problem bir süre sonra düzeldi.

AKBANK ÇÖKTÜ MÜ?

Akbank uygulamasını kullanmak isteyen vatandalar sorunla karılaştı. Banka konuya dair henüz resmi bir açıklama yapmadı fakar sosyal medya üzerinden bazı vatandaşlar problemin hala devam ettiğini ifade ediyor. Akbank uygulamalarındaki hatanın nedeni bilinmezken sorunun ne zaman tamamen giderilebileceğine dair bilgi bulunmuyor.