Yunanistan'da ırkçı saldırı! 20 kişi bir Türk'e saldırdı

Yunanistan'da ırkçı saldırı! 20 kişi bir Türk'e saldırdı
Yunanistan'ın İskeçe şehrinde 20 kişilik Yunan grup, bir Türk gencine saldırdı. Saldırıya uğrayan Türk ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İskeçe’de Yunan gençlerden meydana gelen yaklaşık 20 kişilik bir grup, 16 yaşındaki bir Türk çocuğunu feci şekilde darp ederek hastanelik etti.

GündemGazetesi'nin haberine göre olay 26 Ağustos Cuma akşam saatlerinde meydana geldi. İskeçe Arenmahalle’de Mitropoli olarak tanınan bölgede yaklaşık 20 kişiden meydana gelen bir grubun, 16 yaşındaki Türk azınlık üyesi bir çocuğu feci biçimde döverek hastanelik ettiği belirtildi.

7 KİŞİ AYNI ANDA VURDU

Saldırganların hangi sebeple saldırdığı şimdilik tespit edilemezken, olayla alakalı görgü tanıklarının ifadelerine göre gruptan 6 – 7 kişinin aynı anda çocuğa vurduğu bildirildi.

Xanthidaily.gr'nın haberinde, saldırganların 16 yaşındaki gencin yerde yattığı sırada kafasını ve karın bölgesini tekmelediği ve ağır yaralayıp kanamasına sebep olduğu belirtildi.

TÜRK DÜŞMANI OLDUKLARI BELİRLENDİ

Görgü tanıklarına göre, saldırganlar gence “Pis Türk, seni s...ceğiz, bir dahaki sefer seni öldüreceğiz” sözleriyle bağırarak çirkin bir biçimde küfür ettiler. Kavgayı fark eden vatandaşların araya girmeleriyle Türk düşmanı olduğu öğrenilen 20 kişilik grubun olay yerinden kaçtığı bildirildi.

Bu sırada, saldırıya maruz kalan gencin annesinin arabayla olay yerinden geçtiği sırada, kanlar içerisinde yatan oğlunu görünce hastaneye götürdüğü belirtildi. Annenin saldırganlara karşı suç duyurusunda bulunacağını ve mahkemeye vereceğini söylediği öğrenildi.